Samen resultaatgericht verbeteren met Cierpa Kaizen

Medewerkers op de werkvloer weten als geen ander waar de knelpunten in het productieproces zitten. Maar lukt het ook om deze suggesties over te brengen aan het management? En wat gebeurt er vervolgens mee?

Bij het management zelf leven vaak al volop verbeterideeën. Maar wie eenmaal begint met verbeteren, kan door de bomen het bos soms niet meer zien. Waar te beginnen? En hoe?

De Kaizen software van Cierpa betrekt het hele bedrijf in het verbeterproces. Met een effort/impactmatrix wordt duidelijk welke ideeën het snelst het meeste resultaat opleveren. Zo boekt u gezamenlijk winst.

Cierpa Kaizen in uw bedrijf

Cierpa Kaizen Software draait succesvol in o.a. deze fabrieken:

Resultaten van onze Kaizen software

CleanLease en gestructureerd verbeteren

CleanLease is gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Het verbeterproces liep spaak op een overvloed aan verbeterideeën en het ontbreken van inzicht in de meerwaarde ervan. Met Cierpa Kaizen is het gelukt verbeteringen binnen de organisatie werkelijk uit te voeren en te borgen.

Succesvol verbeteren in de praktijk: Zeelandia

Familiebedrijf Zeelandia levert bakkerijgrondstoffen voor brood en banket. Cierpa Kaizen werd in eerste instantie alleen bij de productieafdeling gebruikt, om de productieprocessen te verbeteren. Sinds Cierpa Kaizen bedrijfsbreed wordt ingezet, is er meer structuur en overzicht. Weg met de losse Excelletjes en het wekelijks overleg is teruggebracht naar een tweewekelijks overleg! Iedereen weet wat hij moet doen.

Het verbetertraject van Hessing BV

Hessing BV richt zich op innovatieve en superverse groentenverwerking. In verbeterteams werkt het bedrijf aan SMED-projecten. Met behulp van Cierpa Kaizen slaagde Hessing erin de tijdsduur van de foliewissel maar liefst te halveren. Een enorme verbetering bij een productie met 1300 foliewissels per week!

Wie is Cierpa?

Vanuit hartje Rotterdam helpt Cierpa al sinds 2005 industriële bedrijven in binnen- en buitenland zelfstandig verbeteren. Met de lean manufacturing software van Cierpa Software kunnen bedrijven in de food, metaal, grafimedia, bouw en andere sectoren nóg slimmer werken. Het ervaren team van Cierpa bestaat uit bevlogen verbeteraars en slimme techneuten. Wij geloven erin dat onze software verbeteren makkelijk en leuk kan maken voor het hele bedrijf. Cierpa ondersteunt u graag met advies en support in uw verbeterproces!

Meer over Cierpa en ons Team

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Kaizen & Cierpa Software
Cierpa Kaizen is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

In de praktijk