Cierpa Assessment versnelt uw verbeterproces | Cierpa

Cierpa Assessment, blijf verbeteren

Cierpa Assessment versnelt de implementatie en uitrol van verbeteringen met wel 50%! Audits worden tussentijdse mijlpalen en assessments worden hulpmiddelen. 

Structureel verbeteren

Til jouw organisatie naar een hoger niveau

Cierpa Assessment maakt het mogelijk om gedragsverandering in jouw organisatie te realiseren. Door eigen vragenlijsten kun je ten alle tijden de uitvoering van processen die jij belangrijk vindt bewaken.

Onze audit en assessment software maakt het mogelijk de uitkomst te vergelijken met andere afdelingen of zelfs andere organisaties. Zo til je jouw organisatie naar een hoger niveau.

 • Controleer of je op gewenst niveau opereert

  Onze audit software helpt u te controleren of de organisatie op het gewenste niveau opereert. Wanneer de auditor daadwerkelijk langs komt, zijn er geen verrassingen maar een officiële bevestiging van wat u al wist.

 • Bewaken van brede gedragsverandering

  Je bepaalt zelf waar je op wilt sturen. Inventariseer welke stappen er gezet moeten worden om jouw doelen te realiseren. En bewaak met eigen vragenlijsten of die stappen gezet worden of dat er extra aandacht op nodig is.

 • Makkelijke beoordeling van situatie
 • Inzicht voor de hele organisatie
 • Visuele rapportages
assessment software structureel verbeteren
Cierpa Assessment in het kort

Blijf verbeteren!

Cierpa Assessment laat zien of jouw organisatie op het gewenste niveau opereert. Gesprekken gaan niet over het vinden en verhelpen van fouten, maar over het verbeteren op kwalitatief niveau.

Digitale 5s vragenlijst

Start gemakkelijk met 5s en volg de vorderingen.

Stel je eigen audits samen

Stuur op wat voor jouw organisatie belangrijk is.

Tussentijdse audits handig in te plannen

Wees voorbereid op een officiële audit. Doe het eerst zelf en verbeter wat nodig is.

Visuele rapportages

Zie de vooruitgang, monitor regelmatig om tijdig bij te sturen.

Werk samen met Cierpa Kaizen

Maak direct acties aan in Cierpa Kaizen naar aanleiding van een audit.

Prijzen Cierpa Assessment

Verbeteren op kwalitatief niveau

Cierpa Assessment is een krachtige verbetertool. Wij geloven in de kracht van kleine stappen en werken met een prijsmodel dat met jouw organisatie meegroeit. Kies jouw Cierpa Assessment ervaringsniveau en start direct met kwalitatief verbeteren!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en verken onze kortingsmogelijkheden.Verbeter je op meerdere locaties over meerdere jaren met meerdere Cierpa modules, dan loopt je korting op tot 50%!

De enige echte

€1.785,-/jaar

 • Inclusief 25 gebruikers
 • Inclusief 5s vragenlijst
 • Onbeperkt aantal eigen vragenlijsten
 • Visuele rapportages
 • Per extra gebruiker: €13,-
Plan een demo
shape

Weet waar jouw organisatie staat!

Structureel blijven verbeteren met de hele organisatie. Met elke gewenste vragenlijst kun je monitoren wat de vooruitgang in jouw organisatie is. Wil je sturen op duurzaamheid, veiligheid of een andere KPI? Met Cierpa Assessment hou je grip op de situatie.

 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
Subbrands Visuals Aangepast 05
Veelgestelde vragen

Cierpa Assessment

Antwoord op veelvoorkomende vragen over Cierpa Assessment.

De software draait via een browser, dus er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De software moet wel nog even ingericht worden voor jullie specifieke organisatie en wensen. Dit proces neemt ergens tussen de 1 en 3 weken in beslag. Onze implementatieconsultant kan je hierbij helpen. Het meeste werk is echter het opstellen van specifieke vragenlijsten.

We hebben drie pakketten: lite, professional en enterprise. Lite is prima voor bedrijven die net starten met verbeteren. Professional is geschikt voor bedrijven die al kennis hebben van continu verbeteren en die meer verdieping willen. Enterprise is geschikt voor bedrijven die met meerdere locaties willen verbeteren.

We helpen je graag met de implementatie van continu verbeteren met Cierpa software. Succesvol verbeteren vereist een goede verbetercultuur en dat vereist soms een gedragsverandering bij jouw medewerkers. Cierpa software maakt het jouw mensen makkelijk, maar veranderen blijft mensenwerk. Omdat wij vooral computers goed begrijpen bieden we jou een uitgebreid netwerk aan onafhankelijke verbeterconsultants die bewezen succes hebben met het begeleiden van verandertrajecten. We brengen je graag in contact.

Cierpa Software is eenvoudig in het gebruik en vraagt weinig uitleg. Een korte gebruikerstraining is voldoende.

De cultuurverandering die succesvol verbeteren vereist is een ander verhaal. Daarin is de rol van software bescheiden. Onze ervaren, onafhankelijke verbeterconsultants helpen jou je verbetertraject op te starten en trainen mensen in het herkennen van verspillingen en het verbeteren in de praktijk.

Ja, in Cierpa Assessment kun je elke vragenlijst opstellen. De antwoorden zijn altijd cijfers, dus geschikt om te auditten.

Boek een demo!

Hoe zet jij Cierpa Assessment in voor jouw organisatie?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe Cierpa Assessment werkt en hoe jij de voordelen ervan ervaart.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Binnen 2 werkdagen ontvang je een antwoord.

info@cierpa.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op.