Cierpa Assessment: Weet waar je staat en of je doelen gaat behalen.

Cierpa Assessment maakt van audits tussentijdse mijlpalen en van assessments hulpmiddelen. Dat maakt verbeteren zoveel eenvoudiger. Versnel ook de implementatie en uitrol van verbeteringen met wel 50%!

Structureel verbeteren met audit en assessment software

Til jouw organisatie naar een hoger niveau

Cierpa Assessment maakt het mogelijk om een gedragsverandering in jouw organisatie te realiseren. Door eigen vragenlijsten kun je ten alle tijden de uitvoering van processen die jij belangrijk vindt bewaken.

Onze audit en assessment software maakt het mogelijk de uitkomst te vergelijken met andere afdelingen of zelfs andere organisaties. Zo til je jouw organisatie naar een hoger niveau.

 • Controleer het niveau van je organisatie

  Onze audit software helpt je controleren of de organisatie op het gewenste niveau opereert. Wanneer de auditor daadwerkelijk langs komt, zijn er geen verrassingen maar een officiële bevestiging van wat je al wist.

 • Bewaak een brede gedragsverandering

  Waar wil je op sturen? Dat bepaal je zelf. Inventariseer welke stappen gezet moeten worden om jouw doelen te realiseren. En bewaak met eigen vragenlijsten of die stappen gezet worden of dat er extra aandacht voor nodig is.

Vrijblijvende demo aanvragen
 • Makkelijke beoordeling van situatie
 • Inzicht voor de hele organisatie
 • Visuele rapportages
assessment software structureel verbeteren
Cierpa Assessment in het kort

Blijf verbeteren!

Cierpa Assessment laat zien of jouw organisatie op het gewenste niveau opereert. Met onze audit en assessment software gaan de gesprekken niet over het vinden en verhelpen van fouten, maar over verbeteren op kwalitatief niveau.

Vrijblijvende demo aanvragen

Digitale 5s vragenlijst

Start gemakkelijk met 5s en volg de vorderingen.

Stel je eigen audits samen

Stuur op wat voor jouw organisatie belangrijk is.

Tussentijdse audits handig in te plannen

Wees voorbereid op een officiële audit. Doe het eerst zelf en verbeter wat nodig is.

Visuele rapportages

Zie de vooruitgang, monitor regelmatig om tijdig bij te sturen.

Werkt naadloos samen met Cierpa Kaizen

Maak direct acties aan in Cierpa Kaizen naar aanleiding van een audit.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten over Cierpa Software?

Lees de successen van onze klanten!

testimonial quote

Dankzij Cierpa Suite konden we onze productie uit China terug halen

“We hebben met Cierpa Suite ons proces zodanig weten te verbeteren en versnellen, dat we onze volledige productie uit China terug hebben kunnen halen naar Nederland.”

Rob Gommers, cost engineer
Lumileds
Lumileds
testimonial quote

Iedereen kan goed uit de voeten met Cierpa Software

"Cierpa Software is bovenal makkelijk. Van implementatie tot dagelijks gebruik. In het dagelijks gebruik zie je van werkvloer tot managementteam: iedereen kan er goed mee uit de voeten."

René Kindervater, Cierpa Certified Consultant
KSL
testimonial quote

Steeds breder verbetertraject met Cierpa Software

"Met Cierpa Suite kun je stap voor stap groeien in je verbetertraject. Er zijn 5 verbetermodules, los maar ook samen te gebruiken. Zo kun je je verbetertraject stap voor stap steeds breder trekken."

Philip Stevenije, Cierpa Certified Consultant
PS Advies
Ps Advies
Prijzen

Cierpa Assessment groeit mee met je organisatie

Cierpa Assessment is een krachtige verbetertool. Wij geloven in de kracht van kleine stappen en werken met een prijsmodel dat met jouw organisatie meegroeit. 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en verken onze kortingsmogelijkheden. Verbeter je op meerdere locaties over meerdere jaren met meerdere Cierpa modules, dan loopt je korting op tot 50%!

Lite

€1.999,-/jaar

 • Inclusief 25 gebruikers
 • Inclusief 5s vragenlijst
 • Onbeperkt aantal eigen vragenlijsten
 • Visuele rapportages
 • Per extra gebruiker: €15,-
Plan een demo
shape

Weet waar jouw organisatie staat!

Structureel blijven verbeteren met de hele organisatie. Met elke gewenste vragenlijst kun je monitoren wat de vooruitgang in jouw organisatie is. Wil je sturen op duurzaamheid, veiligheid of een andere KPI? Met Cierpa Assessment houd je grip op de situatie.

 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
 • shape
Subbrands Visuals Aangepast 05
Veelgestelde vragen

Cierpa Assessment

Bekijk de antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze audit en assessment software.

De software draait via een browser, dus er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De software moet wel nog even ingericht worden voor jullie specifieke organisatie en wensen. Dit proces neemt ergens tussen de 1 en 3 weken in beslag. Onze implementatieconsultant kan je hierbij helpen. Het meeste werk is echter het opstellen van specifieke vragenlijsten.

We helpen je graag met de implementatie van continu verbeteren met Cierpa Software. Succesvol verbeteren vereist een goede verbetercultuur en dat vraagt vaak een gedragsverandering bij medewerkers. Cierpa Software maakt het jouw mensen makkelijk, maar veranderen blijft mensenwerk. Omdat wij vooral computers goed begrijpen, brengen we jou graag in contact met ons uitgebreide netwerk van onafhankelijke verbeterconsultants. Onze consultants hebben bewezen succes met het begeleiden van verandertrajecten. 

Cierpa Software is eenvoudig in het gebruik en vraagt weinig uitleg. Een korte gebruikerstraining is voldoende.

De cultuurverandering die succesvol verbeteren vereist is een ander verhaal. Daarin is de rol van software bescheiden. Onze ervaren, onafhankelijke verbeterconsultants helpen jou je verbetertraject op te starten en trainen mensen in het herkennen van verspillingen en het verbeteren in de praktijk.

Ja, in Cierpa Assessment kun je elke vragenlijst opstellen. De antwoorden zijn altijd cijfers, dus geschikt om te auditten.

Boek een demo!

Hoe zet jij Cierpa Assessment in voor jouw organisatie?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe Cierpa Assessment werkt en hoe jij de voordelen ervan ervaart.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. (uiterlijk 2 werkdagen)

info@cierpa.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij snel contact met jou op.