Verbeteren doe je samen

Slimme software maakt jouw verbetertraject makkelijker, leuker en doelgerichter. Maar het werkelijke verbetersucces? Dat ligt in handen van je mensen. Onze ervaren verbeterconsultants zorgen ervoor dat iedereen in jouw organisatie gemotiveerd van start gaat!

Cierpa werkt met Certified Consultants

Zet experts in om het beste uit jouw mensen te halen

Verbeteren is meer dan een mooi systeem inrichten, verbeteren is een proces. En je hele organisatie moet meegroeien in het hoe en waarom ervan.

Onze Cierpa Certified Consultants geven je mensen precies de tools, de kennis en de motivatie om van jullie verbetertraject een succes te maken. Samen halen jullie het beste uit het proces én de organisatie!

Shutterstock 1941774652 Klein
Cierpa Certified Consultants

De voordelen van werken met verbeterconsultants

Geen zorgen over de implementatie van Cierpa Software op de werkvloer

Training aan medewerkers

Advies over een optimale toepassing en dus resultaat van de software

Begeleiding in het verbetertraject

Een solide verbetercultuur in de hele organisatie

Onze klanten aan het woord

testimonial quote

Ook de consultant gaat voor succes

"We zijn begonnen met Cierpa OEE en Cierpa Quality om verbeterstappen te blijven zetten. Willem Siebers heeft ons ondersteund bij de implementatie van de hardware en het inrichten van het systeem. No nonsense, adequaat, helpt je uit de brand: gewoon een fijn iemand om mee samen te werken. En er net zo op gebrand dat dit een succes wordt als wijzelf."

Martin Schipper, Locatiemanager
Morssinkhof Groep
Interviewmartinschipper S
testimonial quote

De consultant brengt kennis maar haalt die ook naar boven in de organisatie

"Met Cierpa OEE verbeteren we niet alleen onze lijn maar ook ons proces. Daarbij is het belangrijk om kennis te blijven uitwisselen. Onlangs heeft consultant Willem Siebers een opfriscursus gegeven aan 68 operators. Daar willen we niet alleen kennis brengen, maar zeker ook halen. Daar zijn hele waardevolle inzichten uit gekomen.”

Etu van Wijk, assistent WCM coördinator
Van Geloven
Van Geloven
testimonial quote

Train de trainer als oplossing voor meerdere locaties

"Wij werken inmiddels op meerdere locaties met Cierpa OEE. Voor de uitrol van de software hebben wij gekozen voor een train-de-trainer-aanpak. Nadat de eerste locatie gestart was, heeft Cierpa's consultant mij opgeleid tot trainer. Ik ken de software, heb het overkoepelende beeld, kan het management voorzien van alle benodigde informatie."

Floris Wiskie, WCM Facilitator
Daelmans
Daelmans

Met Cierpa Certified Consultants lukt jouw verbetertraject wel

De verbeterconsultant zet jouw organisatie in de startblokken. Als je mensen begrijpen waarom jullie verbeteren en blij worden van de stappen die jullie samen zetten: dan ben je al een heel eind op weg.

Met onze software stuur je daarnaast op bewezen data in plaats van aannames. Blinde vlekken zijn verleden tijd. Zo boek je voortaan doelgericht resultaat!

Kom in contact met onze verbeterconsultants

Wil jij doelgericht van start met jouw verbetertraject?

Onze Cierpa Certified Consultants staan voor je klaar!

We brengen je graag in contact met een deskundige verbeterconsultant. Samen halen jullie de kracht in jouw organisatie naar boven!

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt snel antwoord.

info@cierpa.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij snel contact met jou op.