Cierpa Kaizen voor ieder bedrijf

Van voedselindustrie tot bouwbedrijf: een actiegerichte werkwijze past in ieder bedrijf. Met resultaatgericht verbeteren worden uw verbeterdoelen uitvoerbaar. En dat kan met Cierpa Kaizen.

Onze klanten behalen grote resultaten met Kaizen. Waar de ene klant zich richt op arbeidsongevalvrij werken, richt de ander zich op het verkorten van omsteltijden of het stroomlijnen van het productieproces.

Met Cierpa Kaizen kunt u uw doelen bereiken. Met een systeem dat altijd up to date en voor iedereen inzichtelijk is, weet iedere medewerker wat hij wanneer moet doen. En dat levert gerichte resultaten op in ieder bedrijf!

Klanten en consultants over Cierpa Kaizen

Werken met Cierpa

Cierpa denkt altijd met de klant mee. Daarom is onze software enorm gebruiksvriendelijk. Eenvoudig in het gebruik, maar ook met veel mogelijkheden om de software en rapportages zo veel mogelijk af te stemmen op de klant. Ontbreek er toch iets? Dan zoekt Cierpa met u naar een oplossing. Zodat u alles uit de software kunt halen wat erin zit.

John van Heel, productiemanager:

“Het systeem blijft altijd in ontwikkeling. Soms heb ik een verbeteridee, dat wil ik testen en vervolgens met wijzigingen doorvoeren. Cierpa denkt mee en helpt op een praktische manier om weer een stap te zetten. We staan nooit stil en hebben een dynamische samenwerking.”

Peter Santegoeds, verbeterconsultant:

“Het unieke aan Cierpa Software is de eenvoud, het gebruiksgemak. Zowel voor klanten als voor consultants maakt de software het verbeterproces veel eenvoudiger en sneller. Ik werk zelf in nagenoeg ieder verbeterproject met de Cierpa Kaizen Cockpit.”

Jeffrey van Dodewaard, process engineer:

“Tijdens het proces zijn we doorlopend samen met Cierpa aan de slag om de software nog beter voor ons te laten werken. Met kleine aanpassingen waardoor het programma nog beter matcht met ons proces. Daar wordt heel fanatiek aan meegewerkt door Cierpa, dat is heel prettig.”

 

Cierpa draait succesvol in o.a deze fabrieken:

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Kaizen & Cierpa Software
Cierpa Kaizen is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Klantverhalen