De brede klantenkring van Cierpa OEE

Wie wil verbeteren in de maakindustrie, kan niet om OEE heen. Van voedselverpakker tot gloeilampfabrikant: ieder bedrijf werkt met een uitdagend productieproces dat constant geoptimaliseerd moet worden.

Of het nu om een groot of klein bedrijf gaat, met 1 of meer locaties, met handmatige of automatische metingen: ook dat maakt niet uit voor Cierpa Software. Feitelijk wordt onze OEE software overal op dezelfde manier toegepast.

De procesmetingen van Cierpa OEE maken in ieder productieproces de verspillingen zichtbaar, waarna met slimme analyses ruimte voor verbetering zichtbaar wordt. En dat maakt Cierpa OEE interessant voor een breed spectrum aan klanten.

Klanten en consultants over Cierpa OEE Software

Werken met Cierpa

Cierpa denkt altijd met de klant mee. Daarom is onze software enorm gebruiksvriendelijk. Eenvoudig in het gebruik, maar ook met veel mogelijkheden om de software en rapportages zo veel mogelijk af te stemmen op de klant. Ontbreek er toch iets? Dan zoekt Cierpa met u naar een oplossing. Zodat u alles uit de software kunt halen wat erin zit.

John van Heel, productiemanager:

“Het systeem blijft altijd in ontwikkeling. Soms heb ik een verbeteridee, dat wil ik testen en vervolgens met wijzigingen doorvoeren. Cierpa denkt mee en helpt op een praktische manier om weer een stap te zetten. We staan nooit stil en hebben een dynamische samenwerking.”

Peter Santegoeds, verbeterconsultant:

“Het unieke aan Cierpa Software is de eenvoud, het gebruiksgemak. Zowel voor klanten als voor consultants maakt de software het verbeterproces veel eenvoudiger en sneller. Ik werk zelf in nagenoeg ieder verbeterproject met de Cierpa Kaizen Cockpit.”

Jeffrey van Dodewaard, process engineer:

“Tijdens het proces zijn we doorlopend samen met Cierpa aan de slag om de OEE-tool nog beter voor ons te laten werken. Met kleine aanpassingen waardoor het programma nog beter matcht met ons proces. Daar wordt heel fanatiek aan meegewerkt door Cierpa, dat is heel prettig.”

Cierpa draait succesvol in o.a deze fabrieken:

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa OEE & Cierpa Software
Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten met Cierpa OEE. Deze OEE software is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. 

Klantverhalen