Structureel productie verbeteren met Cierpa OEE

Bij outputverbetering wordt vaak gedacht aan een snellere, betere machine. Of een andere invulling van mankracht. In de praktijk blijken veel terugkerende verspillingen echter vrij gemakkelijk op te lossen te zijn, met een groot te behalen rendement als gevolg.

Zoals het aanpassen van de schoonmaakstandaard, waardoor een machine niet meer vastloopt. Maar ook het opruimen van de tussenvoorraad, die in de weg ligt en de boel vertraagt. Of het verplaatsen van een taak van de operator naar de technische dienst – of juist andersom.

De OEE software van Cierpa speurt de verspillingen in uw proces op en brengt in kaart welk rendement u behaalt wanneer u hier verbeteringen in aanbrengt. Cierpa OEE geeft u daarmee alles wat u nodig heeft om het optimale uit uw productieproces te halen!

Cierpa OEE in uw bedrijf

Cierpa OEE Software draait succesvol in o.a. deze fabrieken:

Resultaten van onze OEE software

Klantverhaal: Flamco

Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten. Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidde. Cierpa bood de mogelijkheid om Realtime de OEE berekeningen uit te voeren.

Klantverhaal Mosa

Mosa is innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren in de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.

Klantverhaal Philips Lighting

Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem – op papier noteren, in Access invoeren – vervangen en automatiseren. Doel was de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie te reduceren.

Wie is Cierpa?

Vanuit hartje Rotterdam helpt Cierpa al sinds 2005 industriële bedrijven in binnen- en buitenland zelfstandig verbeteren. Met de lean manufacturing software van Cierpa Software kunnen bedrijven in de food, metaal, grafimedia, bouw en andere sectoren nóg slimmer werken. Het ervaren team van Cierpa bestaat uit bevlogen verbeteraars en slimme techneuten. Wij geloven erin dat onze software verbeteren makkelijk en leuk kan maken voor het hele bedrijf. Cierpa ondersteunt u graag met advies en support in uw verbeterproces!

Meer over Cierpa en ons Team

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa OEE & Cierpa Software
Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten met Cierpa OEE. Deze OEE software is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. 

In de praktijk