Onze handige downloads

Even rustig verder lezen over OEE? Of juist meteen aan de slag met een van onze gratis downloads? Als OEE-profs delen wij graag onze kennis met u, zodat wij samen kunnen verbeteren. Wilt u specifiek meer weten over Cierpa OEE Software of anderen wijzen op ons product? In de downloads vindt u onze folder en andere handige downloads. Voor een online demonstratie kunt u contact met ons opnemen!

Gratis OEE Magazine

Alles lezen over OEE? Lees ons magazine met inspirerende interviews, artikelen en tips!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het OEE magazine
Inschrijven

En volg ons op LinkedIn en Youtube

OEE Kruisjeskaart

Aan de basis van OEE meten staat de kruisjeskaart. Maar hoe vul je hem in en wat vertelt de kruisjeskaart vervolgens? Ga direct aan de slag met de Cierpa kruisjeskaart!

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Visgraat diagram

Een visgraatdiagram helpt u het verband tussen oorzaak en gevolg in uw productieproces te ontdekken. Download ons gratis sjabloon en start met uw eigen visgraatanalyse!

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

OEE Leaflet

Deze leaflet geeft een helder overzicht van wat Cierpa OEE precies doet. Zodat u rustig kunt nalezen wat onze verbetersoftware precies voor u en uw organisatie kan betekenen.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

OEE Implementatie plan

Het implementatieplan geeft in één overzichtelijk schema hoe u OEE implementeert in uw organisatie.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

OEE prijslijst

Prijslijst van de Cierpa OEE Software. Ook mooi in combinatie met Cierpa Quality, waarbij kwaliteitscontrole ingezet wordt als verbetertool. Kies uw Cierpa-pakket!

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Schema Cierpa software modules

Waar staat Cierpa OEE in relatie tot de andere Cierpa producten? DIt schema geeft u daar inzicht in.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa OEE & Cierpa Software
Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten met Cierpa OEE. Deze OEE software is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. 

Downloads