Cierpa OEE: weg met de verspilling in uw productie

Een onnodig lange productietijd, storingen, korte stops, overbodig afval: ieder productieproces kent verspillingen. Maar welke zijn het en hoe elimineert u ze? Met Cierpa OEE kunt u uw productieproces maximaliseren.

Verbeteren begint met het vaststellen van knelpunten én het creëren van draagvlak. Wanneer iedereen begrijpt wat verbeteren betekent voor zowel de werkvloer als het management, kan uw verbeterproces beginnen.

Cierpa OEE bundelt handmatige, digitale of real-time verzamelde gegevens en zet ze om in inzichten. Zo ziet iedereen waar de focus in het verbeterproces moet liggen. En kunt u gezamenlijk grote stappen zetten!

Cierpa OEE Software in het kort

OEE kennis & tips

Tips van de verbeterconsultant: Peter Santegoeds

“Een financieel voordeel is altijd een goede stimulans binnen het verbetertraject! Dat maken we dan ook zichtbaar.”

De implementatieroute van Cierpa OEE

Cierpa OEE wordt door uiteenlopende bedrijven gebruikt. De implementatieroute is echter voor iedereen gelijk en heel overzichtelijk.

Succesvol verbeteren in de praktijk: Productiemanager John van Heel, Vetipak:

“De OEE Cockpit kan ons zeker helpen onze toekomstdoelen te bereiken.”

De implementatieroute van Cierpa OEE

Cierpa OEE wordt door uiteenlopende bedrijven gebruikt. De implementatieroute is echter voor iedereen gelijk en heel overzichtelijk.

Download: OEE meten met kruisjeskaart

Aan de basis van OEE meten staat de kruisjeskaart. Download hem direct! Met uitleg over invullen en interpreteren.

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa OEE & Cierpa Software
Cierpa OEE is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Cierpa OEE