Onze handige downloads

Even rustig verder lezen over Kaizen? Of juist meteen aan de slag met een van onze gratis downloads? Als Kaizen-profs delen wij graag onze kennis met u, zodat wij samen kunnen verbeteren. Wilt u specifiek meer weten over Cierpa Kaizen of anderen wijzen op ons product? In de downloads vindt u onze presentatie, folder en download. Voor een online demonstratie kunt u contact met ons opnemen!

Visgraatdiagram

Een visgraatdiagram helpt u het verband tussen oorzaak en gevolg in uw productieproces te ontdekken. Download ons gratis sjabloon en start met uw eigen visgraatanalyse!

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Kaizen leaflet

Deze leaflet geeft een helder overzicht van wat Cierpa Kaizen precies doet. Zodat u rustig kunt nalezen wat onze verbetersoftware precies voor u en uw organisatie kan betekenen.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Kaizen prijslijst

Prijslijst van de Cierpa Kaizen verbetersoftware. Ook mooi in combinatie met Cierpa Assessment, waarbij u grip krijgt op uw audits. Kies uw Cierpa-pakket!

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Schema Cierpa softwaremodules

Waar staat Cierpa Kaizen in relatie tot de andere Cierpa producten? DIt schema geeft u daar inzicht in.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Hoe begint u met Kaizen?

Dirk Jan van Lente legt in een kwartiertje uit hoe u kunt beginnen met Kaizen in het algemeen en Cierpa Kaizen in het bijzonder.

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Factsheet Analysetechnieken

Door het probleem goed te analyseren, kunt u een betere oplossing verzinnen. Welke analysetechnieken zijn er en hoe zet u ze in?

Meer weten?
Bel ons: +31(0)10 2 61 41 71

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Kaizen & Cierpa Software
Cierpa Kaizen is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Downloads