Klantvraag: Kan ik foto's en opmerkingen toevoegen in Cierpa Assessment?

In Cierpa Assessment is het bij het gebruik van een tablet of iPad mogelijk geconstateerde afwijking(en) of gemaakte opmerkingen visueel te ondersteunen. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze assessments om te zetten in een visuele actielijst. Dat maakt de assessment nog overzichtelijker en completer. We leggen in stappen uit hoe u deze handige features gebruikt.

  • Ga naar de ‘dia’-weergave voor het uitvoeren van assessments en klik op de ‘foto’-button.

  • Maak een foto en geef aan dat u die wilt gebruiken (of maak een nieuwe).

assessment toevoegen tekst foto

  • Geef in het commentaarveld aan wat u met de foto wilt verduidelijken en leg de gemaakte afspraken netjes vast.

  • Vul aan totdat u de gehele assessment hebt afgerond.

assessment toevoegen tekst foto

Alle beoordelingen waaraan opmerkingen of foto’s zijn toegevoegd worden op een rijtje gezet in een overzichtelijk actielijstje. Dat kunt u printen en op de beoordeelde werkplek ophangen, zodat de betreffende verantwoordelijke daarop handmatig de status kan aangeven. Zo wordt het heel eenvoudig de voortgang te bewaken bij een rondgang langs de werkprocessen en desgewenst complementen of reminders te geven.

  • Als u de actielijst wilt printen, klik dan ‘Exporteer actielijst’ aan.

assessment toevoegen tekst foto

Vervolgens verschijnt er een download om te printen:

In de rapportage van het Assessment ziet u ook de opmerkingen en foto’s die zijn gemaakt tijdens het assessment als u over de scores hoovert:

  assessment toevoegen tekst foto

Heeft u ook een vraag over de mogelijkheden van onze software? Neem contact op, we denken graag met u mee!

Wilt u uitgebreidere mogelijkheden voor het aansturen en bewaken van verbeteringen? Het is ook mogelijk om in Cierpa Assessment Professional een automatische koppeling te maken met Cierpa Kaizen, het platform voor het initiëren selecteren, aansturen, bewaken en analyseren van alle verbeteracties en teams binnen de gehele organisatie.

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Klantvraag: Kan ik foto's en opmerkingen toevoegen in Cierpa Assessment?