Continu verbeteren met schaalbare software op maat

Cierpa helpt productiebedrijven al ruim 10 jaar naar de top, binnen en buiten Nederland. Cierpa Software maakt op gebruikersvriendelijke wijze verbeteringen en verspillingen inzichtelijk binnen het productieproces, waardoor ieder bedrijf zelf sneller kan verbeteren.

Modulaire, gebruiksvriendelijke software suite
Technieken en methodes zoals 5S, Kaizen en het overkoepelende LEAN gedachtengoed staan aan de basis van de software suite van Cierpa Software. De modules sluiten perfect op elkaar aan en zijn zeer eenvoudig in gebruik – voor consultants, bedrijfsleiders, operations managers en operators. Bovendien kan onze software eenvoudig ingericht worden naar uw specifieke proces. Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedereen in elk bedrijf.

Thumbnail

Mathieu van Loon

CEO Cierpa Software

Wie is wie?

Mathieu van Loon
CEO, Mede-oprichter
De vraag die mij drijft als CEO en mede-oprichter van Cierpa is: hoe versterk je een cultuurverandering (continu verbeteren) met software? Als ik een operator of manager zie demonstreren hoe het team heeft verbeterd met behulp van onze software, dan ben ik oprecht trots op wat we met Cierpa bijdragen.
Dirk Jan van Lente
Mede-oprichter, Verbeterconsultant
Uit eigen ervaring wist ik dat er geen goede CI-softwaremodules waren om op de werkvloer het continu verbeteren te ondersteunen. Terwijl het daar juist moet gebeuren. Dat had ik in gedachten als mede-oprichter van Cierpa. Ik bedenk vaak de opzet en functies van onze modules en binnen Cierpa werken we het uit tot een gebruikersvriendelijk geheel.
Han van der Heijden
Sparringpartner
Ik ben sparringpartner voor consultants en klanten met inhoudelijke vragen. Daarnaast zorg ik ook voor klantondersteuning en marketing. Waar ik gelukkig van word? Als onze klanten verbetersucces boeken!
Janneke Möhlmann
Interaction Designer, Marketing
Als Interaction Designer bedenk ik hoe de gebruikers van onze software hun doel het makkelijkst kunnen bereiken. Welke stappen moeten ze doorlopen? Waar staan de buttons? Hoe ziet de software eruit? Ik vind het fantastisch als mensen de software voor het eerst gebruiken en snappen hoe ze hun doel kunnen bereiken.
Paul den Boer
Software-ontwikkelaar, Support
Als software-ontwikkelaar zet ik de ideeën van ontwerpers en product-eigenaren om naar een werkende applicatie. Ik zorg dat de knoppen werken, de informatie correct wordt opgeslagen en dat alles eruitziet zoals het bedacht is. Ook ondersteun ik klanten bij vragen en verhelp eventuele problemen.
Twan Spee
Software-ontwikkelaar
Ik ben softwareontwikkelaar voor Cierpa. Het mooie aan dit vak vind ik dat je helpt met het maken van verbeteringen en het wegnemen van repeterende klusjes door ze te automatiseren.

Over cierpa