manuurrendement meten OEE software

Soms hebben klanten behoefte om een specifieke meting uit te voeren die niet standaard is opgenomen in Cierpa OEE. Het manuurrendement is zo'n voorbeeld. In Cierpa OEE hebben we ruimte gecreëerd om eigen data toe te voegen - en ze vervolgens mee te nemen in de exportmogelijkheden van de software!

Je hebt een dienst gedraaid. Wat was nu de output per persoon? Dat is het manuurrendement. Om dat te kunnen berekenen moet je weten hoeveel mensen er in die dienst aan de lijn stonden en wat de output van de betreffende machine in die periode was.

Deze belangrijke vraag kregen we van onze klant. Om deze meting mogelijk te maken hebben we de feature Flexibele vrije velden geüpgraded. Aan dit vrije veld kun je de gewenste omschrijving toevoegen. Je koppelt hem aan een machine of activiteit. De operator voert handmatig de gegevens in en zo kun je alle gewenste cijfers meenemen in Cierpa OEE.

Bereken direct jouw verbeterpotentieel

 

Onze klanten besparen makkelijk honderdduizenden euro's met Cierpa OEE.

Produceer meer output in dezelfde tijd! Of produceer dezelfde output in minder tijd.

Bereken direct wat Cierpa OEE jou oplevert!

Naar de OEE calculator
Bannercalculator

Cierpa OEE

Wil jij een vrijblijvende demo van onze software?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe onze Cierpa OEE werkt en hoe jij Cierpa OEE optimaal kunt inzetten in jouw organisatie.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. (uiterlijk 2 werkdagen)

info@cierpa.nl

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met jou op.