Philips Lighting proces verbeteren software

Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem – op papier noteren, in Access invoeren – vervangen en automatiseren. Doel was de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie te reduceren.

Via een advertentie voor een vacature in BN De Stem kwamen we bij de Cierpa OEE. Een mooie timing. De Cierpa OEE hebben we kunnen aansluiten op het bestaande datasysteem van Philips (Circle). De papieren rompslomp verminderde aanzienlijk, de foutgevoeligheid werd geëlimineerd en we kregen betere rapportages. Dit alles leidde tot een kostenreductie, een prijsverlaging en daarmee een verhoging van het aantal verkochte producten. Waar wij ook heel tevreden over zijn is de slideshow die realtime informatie geeft op verschillende tv-schermen in de fabriek. Deze info wordt door iedereen dagelijks bekeken (ook voor de plantmanager is dit een vorm van communicatie).

Naast bovengenoemde resultaten is Philips ook aan de slag gegaan met de Cierpa Kaizen en Cierpa Quality. Volgens Philips hebben de verschillende modules een belangrijke bijdrage geleverd bij de implementatie van LEAN.

Cierpa Suite

Wil jij een vrijblijvende demo van onze software?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe onze Cierpa Suite werkt en hoe jij Cierpa Suite optimaal kunt inzetten in jouw organisatie.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. (uiterlijk 2 werkdagen)

info@cierpa.nl

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met jou op.