Consultant Theo Schols continu verbeteren

Theo Schols van Brendelson organisatieadviseurs werd onlangs Kaizen Associate! Het grootste voordeel aan Cierpa Kaizen volgens hem? Bedrijven kunnen al vooraf inzicht krijgen hoe het verbetertraject zal verlopen én wat de kosten en baten ervan zijn. Met dat inzicht krijgt Theo als Cierpa Certified Consultant organisaties in beweging.

“Verandering is niet altijd makkelijk. Vaak denken mensen dat ze alles al geprobeerd hebben om verder te komen. In werkelijkheid zitten ze vast in hun eigen denkproces. Er ontstaat een soort bedrijfsblindheid. 

Als buitenstaander kun je vaak makkelijker een proces in gang zetten. Ik richt me niet op het reorganiseren van de organisatie, maar op het verbeteren van het proces. Ik kijk naar de hele flow, van offerte tot facturatie. Er moet samenhang in het geheel zitten. En degene die bijvoorbeeld de koffie brengt is daarbij net zo belangrijk als degene die de offerte maakt. 

Verandering is niet altijd makkelijk. Mensen zitten vast in hun eigen denkproces.

Ik werk al jaren met de methodiek van Kaizen. Wat is er nodig bij dit bedrijf, wat is de oorzaak van het probleem, hoe kunnen we het met zijn allen beter maken – die gedachten liepen als een rode draad door mijn verbetertrajecten. 

Cierpa Kaizen vertaalt die gedachten naar een inzichtelijk en makkelijk te bedienen systeem, waarmee je stap voor stap je verbeteringen kunt realiseren. Als je ziet wat het je gaat opleveren en het ook meteen duidelijk is hoe je dat gaat bereiken, blijven verbeteringen of irritaties absoluut niet meer liggen.

Als je vooraf al ziet wat een traject je gaat brengen, laat je geen verbetering of irritatie meer liggen!

Dat is ook de absolute plus aan Cierpa Kaizen: je kunt vooraf zien wat een traject je gaat brengen. Dat geeft vertrouwen, zowel binnen de directie als op de vloer. Want pas als mensen de meerwaarde van het traject zien, kun je stappen gaan zetten."

Cierpa Certified Consultant Theo Schols is een zeer ervaren organisatieadviseur. Wil je zijn advies voor jouw verbetertraject? Neem nu contact op!

Cierpa Kaizen

Wil jij een vrijblijvende demo van onze software?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe onze Cierpa Kaizen werkt en hoe jij Cierpa Kaizen optimaal kunt inzetten in jouw organisatie.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. (uiterlijk 2 werkdagen)

info@cierpa.nl

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met jou op.