Cierpa vs Excel

Cierpa Software versus Excel: wat zijn de verschillen en waarom zou Cierpa Software beter zijn? Wie begint met continu verbeteren, begint meestal in Excel. Het is makkelijk om zelf te beginnen en u hoeft verder geen investeringen te doen. Maar blijft Excel de beste keuze? De verschillen met Cierpa Software op een rijtje!

 

Nieuwsgierig geworden wat Cierpa Software voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee of tonen u een online demonstratie.

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Cierpa vs Excel