Cierpa Competence voor de juiste kennis op de juiste plaats

Cierpa Competence helpt uw organisatie door de laatste kennis en standaarden op één plek te bundelen en toegankelijk te maken. Van kennisdeling tot toetsing en van pilot tot multiplant.

Met de juiste kennis op de juiste plaats halveert het aantal bedieningsfouten met 50% gedurende het eerste verbeterjaar! Kennisgaps zullen snel tot het verleden behoren met Cierpa Competence: u krijgt helder inzicht welke kennis aanwezig is en weet waar bijgespijkerd moet worden.

De bedrijfsstandaarden, werkinstructies en interne opleidingen staan klaar om uw medewerkers te laten groeien. Met Cierpa Competence voedt, behoudt en verbetert u de kennis binnen uw bedrijf.

Cierpa Competence software

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Competence & Cierpa Software
Cierpa Competence is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Cierpa Competence