CleanLease productie proces verbeteren software

CleanLease is gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Het verbeterproces liep spaak op een overvloed aan verbeterideeën en het ontbreken van inzicht in de meerwaarde ervan. Met Cierpa Kaizen is het gelukt verbeteringen binnen de organisatie werkelijk uit te voeren en te borgen.

Marcel van Walderveen, bedrijfsmanager, en Karin Warrink, training & development manager, vertellen over verbeteren met Cierpa.

"CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Onze eerste wasserij startte in 1910 in Wormerveer en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en België.

We zijn trots op de resultaten die we geboekt hebben met Cierpa Kaizen

Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging. Ook werkten we met losse actielijsten waardoor de borging van lopende acties en verbeteringen moeilijk was. Om hier een einde aan te maken hebben we Cierpa Kaizen ingevoerd op alle Nederlandse vestigingen. De tool is webbased dus alles is bereikbaar via het net.

We hebben een resultaat geboekt met Cierpa Kaizen om trots op te zijn:

• alle acties geborgd conform een vaste methodiek die iedereen begrijpt
• verbeterideeen en acties zijn meetbaar
• vaste teams die wekelijks met ploegoverdracht verbeteringen bespreken
• medewerkers voelen zich gehoord.

Cierpa Kaizen heeft een positieve werking op zowel het proces als alle medewerkers. Het gaf iedereen een handvat hoe verbeteringen binnen de organisatie op te pakken en te borgen."

Cierpa Kaizen

Wil jij een vrijblijvende demo van onze software?

In een korte demo legt één van onze medewerkers jou graag uit hoe Cierpa Kaizen werkt en hoe jij Cierpa Kaizen optimaal kunt inzetten in jouw organisatie.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord. (uiterlijk 2 werkdagen)

info@cierpa.nl

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met jou op.