CleanLease en gestructureerd verbeteren

CleanLease is gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Het verbeterproces liep spaak op een overvloed aan verbeterideeën en het ontbreken van inzicht in de meerwaarde ervan. Met Cierpa Kaizen is het gelukt verbeteringen binnen de organisatie werkelijk uit te voeren en te borgen.

Marcel van Walderveen, bedrijfsmanager, en Karin Warrink, training & development manager, vertellen over verbeteren met Cierpa.

"CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Onze eerste wasserij startte in 1910 in Wormerveer en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en België.

Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging. Ook werkte we met losse actielijsten waardoor de borging van lopende acties en verbeteringen moeilijk was. Om hier een einde aan te maken hebben we de Cierpa Kaizen ingevoerd op alle Nederlandse vestigingen. De tool is webbased dus alles is bereikbaar via het net.

We hebben een resultaat geboekt met de Cierpa Kaizen om trots op te zijn:

• alle acties geborgd conform een vaste methodiek die iedereen begrijpt
• verbeterideeen en acties zijn meetbaar
• vaste teams die wekelijks met ploegoverdracht verbeteringen bespreken
• medewerkers voelen zich gehoord.

De Cierpa Kaizen heeft een positieve werking op zowel het proces als alle medewerkers. Het gaf iedereen een handvat hoe verbeteringen binnen de organisatie op te pakken en te borgen."

Bekijk hier het interview:

Thumbnail
CleanLease en gestructureerd verbeteren

Cierpa Kaizen in 3 minuten

Thumbnail

NAAR CIERPA KAIZEN

Meer over Cierpa Kaizen in uw bedrijf

Benieuwd wat Cierpa Kaizen voor u zou kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee! Neem contact op voor vrijblijvend advies of een online demonstratie!

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

CleanLease en gestructureerd verbeteren