Testmonials
Casses

Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten.

Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidde. Cierpa bood de mogelijkheid om Real-Time de OEE berekeningen uit te voeren. De Cierpa OEE tapt in op onze bestaande sensoren, PLC’s, datastromen en IT infrastructuur. Het mooiste resultaat is dat we het wekelijkse onderhoud met 50% hebben kunnen reduceren.

Resultaat
• Wekelijks onderhoud is met 40-50% gereduceerd;
• Omsteltijden zijn met behulp van SMED gereduceerd, met de Cierpa OEE is te volgen of deze effecten definitief zijn;
• Volgen van stilstanden na het doorvoeren van wijzigingen.

Ik wil ook Cierpa OEE gebruiken
Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.
Meer succesverhalen
Levien de Bliek, Levien de Bliek
Resultaat Philips Lighting: Kostenreductie en omzetstijging
Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem – op papier noteren, in Access invoeren – vervangen en automatiseren. Doel was de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie te reduceren. Via een advertentie voor een vacature in BN De Stem kwamen we bij de Cierpa OEE.
Raymond Vermeulen, Production Manager
De ervaring van Royal Mosa: Tot 50% reductie stilstanden
Mosa is innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren in de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.
Karin Warrink, Training & Development manager
CleanLease
Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging.

Productie van expansievaten bij Flamco: Tot 50% reductie onderhoud