Testmonials
Casses

CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Onze eerste wasserij startte in 1910 in Wormerveer en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en België.

Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging. Ook werkte we met losse actielijsten waardoor de borging van lopende acties en verbeteringen moeilijk was. Om hier een einde aan te maken hebben we de Cierpa Kaizen ingevoerd op alle Nederlandse vestigingen. De tool is webbased dus alles is bereikbaar via het net.

We hebben een resultaat geboekt met de Cierpa Kaizen om trots op te zijn:

• alle acties geborgd conform een vaste methodiek die iedereen begrijpt
• verbeterideeen en acties zijn meetbaar
• vaste teams die wekelijks met ploegoverdracht verbeteringen bespreken
• medewerkers voelen zich gehoord.

De Cierpa Kaizen heeft een positieve werking op zowel het proces als alle medewerkers. Het gaf iedereen een handvat hoe verbeteringen binnen de organisatie op te pakken en te borgen.

Ik wil ook Cierpa Kaizen gebruiken
Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.
Meer succesverhalen
Rodney van As, Quality Engineer
Productie van expansievaten bij Flamco: Tot 50% reductie onderhoud
Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten. Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE Cockpit omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidde. Cierpa bood de mogelijkheid om Real-Time de OEE berekeningen uit te voeren.
Levien de Bliek, Levien de Bliek
Resultaat Philips Lighting: Kostenreductie en omzetstijging
Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem – op papier noteren, in Access invoeren – vervangen en automatiseren. Doel was de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie te reduceren. Via een advertentie voor een vacature in BN De Stem kwamen we bij de Cierpa OEE.
Raymond Vermeulen, Production Manager
De ervaring van Royal Mosa: Tot 50% reductie stilstanden
Mosa is innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren in de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.

CleanLease