Peter Santegoeds over het gebruik van Cierpa Software

Verbeterconsultant Peter Santegoeds werkt al jaren met veel plezier én resultaat met Cierpa Software.

“Het unieke aan Cierpa Software is de eenvoud, het gebruiksgemak. Zowel voor klanten als voor consultants maakt de software het verbeterproces veel eenvoudiger en sneller.

Ik werk zelf in nagenoeg ieder verbeterproject met Cierpa Kaizen. Ik help de klant op weg, wat als voordeel heeft dat de klant meteen de juiste structuur aanneemt in het afhandelen van acties. En dan kan de klant snel en makkelijk aan de slag.

Cierpa OEE gebruik ik voor machines en productielijnen. Het gebruik voor de klant is zo eenvoudig, daar komt weinig zorg bij kijken. De software zelf heeft veel grafische mogelijkheden voor goede analyses. Zo wordt helder en snel zichtbaar op welke verbeterpunten ik mij moet richten.

Voor mij als consultant is het daarnaast een groot voordeel dat Cierpa Software web-based is: ik kan een project van een afstand monitoren. De standaardisatie van de software zorgt bovendien voor een snelle en goede overview over al mijn projecten heen. Ideaal en enorm tijdsbesparend!”

Ook samenwerken?

Cierpa werkt uitsluitend samen met deskundige verbeterexperts. Met onze modulaire, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software en de vakkennis van onze Cierpa Certified Consultants zorgen wij ervoor dat bedrijven optimaal kunnen presteren! Een win-win-win-situatie – voor de opdrachtgever, voor de consultant en voor ons.

 

Sluit jij aan bij deze optimale samenwerking? Ontdek wat het CCC-programma voor jou doet, als consultant of als bedrijf!

MAAK EEN AFSPRAAK

 

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Peter Santegoeds over het gebruik van Cierpa Software