Peter Santegoeds over het gebruik van Cierpa Software

Verbeterconsultant Peter Santegoeds werkt al jaren met veel plezier én resultaat met Cierpa Software.

“Het unieke aan Cierpa Software is de eenvoud, het gebruiksgemak. Zowel voor klanten als voor consultants maakt de software het verbeterproces veel eenvoudiger en sneller.

Ik werk zelf in nagenoeg ieder verbeterproject met de Cierpa Kaizen Cockpit. Ik help de klant op weg, wat als voordeel heeft dat de klant meteen de juiste structuur aanneemt in het afhandelen van acties. En dan kan de klant snel en makkelijk aan de slag.

De Cierpa OEE Cockpit gebruik ik voor machines en productielijnen. Het gebruik voor de klant is zo eenvoudig, daar komt weinig zorg bij kijken. De software zelf heeft veel grafische mogelijkheden voor goede analyses. Zo wordt helder en snel zichtbaar op welke verbeterpunten ik mij moet richten.

Voor mij als consultant is het daarnaast een groot voordeel dat Cierpa Software web-based is: ik kan een project van een afstand monitoren. De standaardisatie van de software zorgt bovendien voor een snelle en goede overview over al mijn projecten heen. Ideaal en enorm tijdsbesparend!”

Ook samenwerken?

Consultants en Cierpa Software kunnen samen op gestroomlijnde wijze een verbetercultuur cultiveren. Onze kant-en-klare softwarepakketten, trainingen en eenpuntslessen geven de consultant meer grip op het verbeterproces. Met onze gecombineerde positionering in de markt verhogen wij de herkenbaarheid en het vertrouwen en verlagen we de aankoopdrempel.

Wilt u als consultant de samenwerking met Cierpa Software aangaan? Neem contact met ons op, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen verkennen!

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Peter Santegoeds over het gebruik van Cierpa Software