Interview Peter Santegoeds continu verbeteren

Verbeterconsultant Peter Santegoeds werkt al jaren met veel plezier én resultaat met Cierpa Software.

“Het unieke aan Cierpa Software is de eenvoud, het gebruiksgemak. Zowel voor klanten als voor consultants maakt de software het verbeterproces veel eenvoudiger en sneller. 

Ik werk zelf in nagenoeg ieder verbeterproject met Cierpa Kaizen. Ik help de klant op weg, wat als voordeel heeft dat de klant meteen de juiste structuur aanneemt in het afhandelen van acties. En dan kan de klant snel en makkelijk aan de slag.

Cierpa OEE gebruik ik voor machines en productielijnen. Het gebruik voor de klant is zo eenvoudig, daar komt weinig zorg bij kijken. De software zelf heeft veel grafische mogelijkheden voor goede analyses. Zo wordt helder en snel zichtbaar op welke verbeterpunten ik mij moet richten.

Voor mij als consultant is het daarnaast een groot voordeel dat Cierpa Software web-based is: ik kan een project van een afstand monitoren. De standaardisatie van de software zorgt bovendien voor een snelle en goede overview over al mijn projecten heen. Ideaal en enorm tijdsbesparend!”

Ook samenwerken?

Cierpa werkt uitsluitend samen met deskundige verbeterexperts. Met onze modulaire, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software en de vakkennis van onze Cierpa Certified Consultants zorgen wij ervoor dat bedrijven optimaal kunnen presteren! Een win-win-win-situatie – voor de opdrachtgever, voor de consultant en voor ons.

B VARIANT

Dit is de variant B