Cierpa Software & onze consultants

Iedereen wint in een optimale samenwerking

Als verbeterexpert help jij je opdrachtgever om zelfstandig en gestructureerd bedrijfsprocessen te verbeteren. Onze software doet dat ook. Daarom zoeken wij de samenwerking met jou. Samen optimaliseren wij het verbeterproces bij de klant!

Of het nu gaat om OEE, Kaizen, Quality, Competence of Assessment, Cierpa Software sluit naadloos aan op het verbeterproces. Onze state of the art softwaremodules zijn bewezen effectief. Wij luisteren naar onze klanten en verbeterexperts en weten zo altijd welke behoefte er leeft in de markt.

Met onze modulaire, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software en jouw vakkennis zorgen wij ervoor dat bedrijven optimaal kunnen presteren!

 

Met Cierpa Software maak jij hét verschil bij jouw opdrachtgever

Cierpa Certified Consultants

Als Cierpa Certified Consultant (CCC) ken je onze software van A tot Z. Daarmee beschik je over onderscheidende toegevoegde waarde. Voor je opdrachtgever. Voor jezelf. Én voor ons, waardoor wij ook graag onze klanten naar jou doorverwijzen.

Dat vertrouwen geven we je graag. Want Cierpa verbeterconsultant ben je niet zomaar. Om te beginnen verwachten we natuurlijk dat je een ervaren verbeterconsultant bent. En dat je investeert in onze Cierpa Software-training. Zodra je je certificaat behaald hebt, kun je aan de slag!

Kiest jouw klant ervoor om zijn verbetertraject te optimaliseren met Cierpa Software? Dan ontvang jij van ons een consultants fee. Dankzij je trainingen kun je in ieder verbetertraject zelfstandig aan de slag met onze software. We helpen je desgewenst bij de implementatie bij de eerste 3 klanten en je kunt uiteraard rekenen op de ondersteuning van onze afdeling Support.

Met elkaar creëren we zo een win-win-win-situatie – voor de opdrachtgever, voor jou en voor ons. Want met jouw specifieke kennis en onze slimme verbetersoftware, behaalt de klant de beste resultaten! En jij verdient jezelf als verbeterconsultant nog sneller terug!

 

Jouw voordelen als CCC:

  • nieuwe leads via Cierpa
  • consultants fee voor iedere module die je implementeert
  • bewijs van jouw kennis van Cierpa Software
  • onderscheidend in de markt
  • eenvoudig te implementeren bij de klant
  • versneld verbeteren met bewezen meer resultaat
  • zicht op het verbeterproces van je klanten, ook op afstand
  • mogelijke koppeling en uitbreiding met andere Cierpa verbetermodules
“Cierpa Software is ontwikkeld samen met verbeterconsultants. Dat resulteert in software die precies kan wat ik nodig heb.”

Willem Siebers

Cierpa Certified Consultant

Groeiplan naar succes

Ook CCC worden? Start nu jouw traject en behaal je bewezen expertstatus!

"Cierpa Software is laagdrempelig in het gebruik en je ziet snel resultaat. Ideaal om mensen mee te krijgen, van management tot werkvloer!”

René Kindervater

Cierpa Certified Consultant

Cierpa Certificaten

★ Associate ★ Practitioner ★ Expert

Word bewezen expert en help je klant sneller en efficiënter verbeteren.

Het CCC-programma

Hoe word je Cierpa verbeterconsultant?

De Cierpa Certificering verloopt gefaseerd. Eerst gaan we in gesprek. Met een Fit Assessment bekijken we of we bij elkaar passen. En of je de skills in huis hebt die we verwachten van een Cierpa verbeterconsultant. Daarna start het trainingstraject.

Als Associate leer je alle ins en outs van een of meerdere modules van Cierpa Software kennen. We trainen je niet alleen als gebruiker, maar je leert ook hoe je de software implementeert bij je klant, hoe je de module inricht en hoe je gebruikerstraining geeft. Je sluit je training af met een kennistoets, waarna je het certificaat Associate ontvangt.

Na je Associate-training kun je doorgroeien tot Practicioner en vervolgens tot Expert. Dat doe je vooral door de Cierpa modules optimaal te benutten bij je klanten en daardoor meetbare resultaten van je verbetertrajecten te laten zien. Bij ieder behaald niveau hoort een eigen certificaat.

Certificeren als bedrijf

Natuurlijk kun je je ook met het hele team certificeren! Wanneer niet alleen jij maar ook je collega's zijn gecertificeerd, merk je dat het makkelijker is om te sparren, samen te werken en over te dragen. Daar hebben jullie als collega's profijt van, maar je klanten zeker ook! Boek een training op maat en behaal met je team een waardevolle certificering voor betere, snellere en makkelijkere resultaten voor jullie klanten!

Ook Cierpa Certified Consultant worden?
We maken graag kennis! Maak een afspraak voor een Fit Assessment, zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen.
Meer weten?
Neem contact op, we vertellen je graag meer over onze software en ons consultantsprogramma!

Over Cierpa Software

Cierpa Software is ontworpen in samenwerking met verbeterconsultants. Met de talloze analysemogelijkheden binnen onze slimme software maken wij het verbeterproces bij jouw klant efficiënter en eenvoudiger. Wij weten wat je nodig hebt in het verbeterproces van je klant!

Meer over Cierpa en ons Team

Cierpa Certified Consultants