Maximaal verbeteren met Philip Stevenije & Cierpa Software

Consultant en voormalig plantmanager Philip Stevenije kent uw vragen en dilemma's

Als productiemanager, plantmanager of vestigingsdirecteur bent u er voortdurend mee bezig: haalt u het maximale uit uw proces? Hoe stelt u de juiste prioriteiten en zet u verbeterdoelen om in resultaten? Philip Stevenije weet hoe u succes boekt!

 

“In 28 jaar operationeel management heb ik talloze verbetertrajecten aangestuurd. Ik ken de kant van de plantmanager, de werkvloer, de verbeterteams. Ik stel een verbetertraject op dat voor alle partijen werkt, zodat u werkelijk resultaat behaalt!"

Philip heeft de kennis én de passie om u te helpen succesvol te verbeteren!

Philip weet wat er speelt in verbetertrajecten. Zijn ruime operationele managementervaring in internationale en Belgische ondernemingen en 18 jaar als plantmanager hebben hem dat geleerd. Als consultant helpt hij u effectief en continu verbeteren in uw organisatie.

Website van Philip
Succesvol verbeteren met Philip

Volgens 4 heldere pijlers

Welke verbetermethodiek u kiest maakt niet uit. Iedere methode kent dezelfde vaste basis. Kies voor Philips resultaatgerichte werkwijze en ook u zult blijvend verbeteren!

Werkelijk blijvend verbeteren kan maar op één manier: samen. Betrokkenheid en motivatie zijn dan ook essentiële ingrediënten in uw verbetertraject. Philip Stevenije stelt de medewerkers en het team daarom centraal. Informeer, faciliteer en feliciteer uw mensen en boek gezamenlijke successen!

 “Draagvlak. Dat is het geheim achter succesvol continu verbeteren. Ontdek de sleutel en maak van uw medewerkers verbeterkampioenen!”

Er is ruimte voor verbetering binnen uw organisatie, dat weet u. Brainstormsessies leiden tot verbetervoorstellen en vervolgens tot verbetertrajecten. Maar is de focus wel juist? Heeft u de juiste prioriteiten gekozen? Stagneert het proces niet? Philip zorgt er met een heldere focus en resultaatgerichte planning voor dat u door de bomen het bos blijft zien.

“Een sterke verbetervisie kent doelen voor de lange en korte termijn. Alleen met de juiste focus realiseert u uw doelen structureel.”

Storingen, verspillingen en verliezen op de productielijn zijn aan de orde van de dag. Dat kost tijd, geld en irritatie. Hoe verbetert u uw efficiëntie? Met een onderbuikgevoel komt u er niet, weet Philip. Meet en ontdek waar de verspillingen werkelijk zitten. Zo optimaliseert u uw proces!

“Uw OEE is de belangrijkste hefboom voor een hogere output, lagere kosten en een betere productkwaliteit. Verbeterkansen om niet te laten liggen!”

Helder en stapsgewijs verbeteren, dat is de route naar resultaat! Motivatie en vertrouwen brengen u veel verder dan een top-down verbetertraject waar niemand in gelooft. Philip gaat resultaatgericht aan de slag en neemt uw team daarin mee.

"Maak verbeteren niet te complex. Gewoon klein beginnen en snel resultaten laten zien."

Aan de slag met uw verbetertraject

Zet ook grote stappen in uw organisatie

Philip Stevenije gelooft in laagdrempelig en transparant verbeteren. Waarbij niets motiverender is dan resultaat boeken! Cierpa Software ondersteunt hem perfect in deze werkwijze.

 

“Ik ken Cierpa Software uit de tijd dat ik plantmanager was bij Aviko. Flexibele software, makkelijk te bedienen en met heldere resultaten. Bovendien ontdekten we met Cierpa OEE dat de grootste verliezen op onze lijn werden veroorzaakt door een planningsprobleem, niet door technische problemen, zoals we altijd dachten. Pas toen konden we werkelijk verbeteren!”

  • Snel en goed van start
  • Verbetermethode van uw voorkeur
  • Laagdrempelig, resultaatgericht & transparant
continu verbeteren software OEE kaizen PDCA
Waarom Philip graag verbetert met Cierpa Software

Slimme verbetersoftware voor iedere organisatie

Met effectieve softwaremodules helpt Cierpa Software u om uw verspillingen te elimineren en nu werkelijk resultaat te boeken in uw verbetertraject:

Een onnodig lange productietijd, storingen, korte stops, overbodig afval: ieder productieproces kent verspillingen. Maar welke zijn het en hoe elimineert u ze? Meet en analyseer uw verspillingen met Cierpa OEE.

Cierpa Kaizen maakt voor iedereen in uw organisatie verbeterpunten zichtbaar en beheersbaar. Met alle verbeteracties in één PDCA-actielijst kunt u gestructureerd verbeteren met uw verbeterteams.

Cierpa Quality maakt kwaliteitscontroles op papier overbodig. Vanaf nu heb je de juiste controle op het juiste moment en kun je daadwerkelijk de gemaakte controles analyseren en trends gaan herkennen.

Cierpa Competence maakt de laatste kennis in uw organisatie op één plek toegankelijk. Met een volledig opleidingsmanagement in één E-learning platform houdt u overzicht en borgt u uw verbeteringen in nieuwe standaarden.

Cierpa Assessment versnelt de implementatie en uitrol van verbeteringen met wel 50%! Audits worden tussentijdse mijlpalen en assessments worden hulpmiddelen. 

Samen ingezet vormen de verbetermodules de Cierpa Suite, een uniek en compleet verbeterpakket dat de werking van iedere module nog eens versterkt en verbreedt. Zo kunt u stap voor stap in uw verbetertraject groeien.

★★★ Een UNIEK aanbod! ★★★

Kies ook voor blijvend succes in uw verbetertraject

En haal het beste uit uw organisatie!

Met dit aanbod ontvangt u:

  • een GRATIS en vrijblijvend verbeterconsult met Philip Stevenije voor uw organisatie
  • 3 maanden GRATIS Cierpa Software voor de eerste 5 nieuwe klanten

Een unieke kans om uw verbeterdoelen wérkelijk te behalen in een resultaatgericht verbetertraject!

Bel me

+32 499 744192

+32 499 744192
Mail me

pstevenije@ps-advies.be

pstevenije@ps-advies.be

Ja, ik wil weten wat Philip en Cierpa Software voor mijn organisatie kunnen betekenen!