Cierpa Assessment laat zien hoe uw organisatie continu verbetert

Cierpa Assessment maakt met behulp van visuele rapportages zichtbaar hoe uw organisatie continu verbetert. Audits worden tussentijdse mijlpalen die onderdeel zijn van een groter plan.

Assessments worden hulpmiddelen in plaats van een noodzakelijk kwaad. En dat versnelt de implementatie en uitrol van verbeteringen met wel 50%! Met Cierpa Assessment neemt u officieuze assessments af die uw verbeterproces structureel versnellen. U kunt uw eigen vragenlijsten toevoegen of kiezen voor een aangeleverde checklist.

Vergelijk de uitkomst met andere afdelingen of zelfs andere organisaties en til uw organisatie naar een hoger niveau. Met de gratis meegeleverde 5S checklist kunt u direct een 5S audit doen!

Cierpa Assessment software

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Assessment & Cierpa Software
Cierpa Assessment is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Cierpa Assessment