SNEAK PREVIEW: Digitaal whiteboard

Ons digitale whiteboard wordt een prachtige toevoeging op Cierpa Kaizen! Door de whiteboards digitaal inzichtelijk te maken, is het mogelijk om van afstand (van een andere afdeling of vanaf kantoor) verschillende whiteboards in te zien, post-its te verplaatsen van het ene naar het andere whiteboard en post-its om te zetten in een actie of verbetervoorstel in Cierpa Kaizen. Weer een grote stap vooruit in ons systeem! 

De technische implementatie van het digitale whiteboard is bijna af. Binnenkort testen we deze op de apparatuur. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de releasedatum, neem dan contact op!

Cierpa Software maakt laagdrempelige, slimme software voor bedrijven die willen verbeteren. Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende LEAN gedachtengoed staan aan de basis van onze software. 

Met de lean manufacturing verbetertools van Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment wordt sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces!

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

SNEAK PREVIEW: Digitaal whiteboard