Verbeteren doe je samen

Onze software maakt ieder verbetertraject makkelijker, leuker en doelgerichter. Maar het werkelijke succes ligt in handen van de mensen. Onze consultants geven de organisatie de tools, kennis en motivatie om die nieuwe start te maken.

Cierpa werkt met Certified Consultants

Zet experts in om het beste uit jouw mensen te halen

Wij zijn een softwarebedrijf. Onze kracht ligt in het bouwen van slimme verbetersoftware die het verbeterproces van onze klant optilt naar een hoger niveau. Onze software bevat alle tools die de organisatie, de consultants en de dagelijkse gebruikers nodig hebben om dat te bereiken!

Maar hoe slim de software ook is: een verbeterproces is meer dan een mooi systeem. De organisatie moet meegroeien in het proces. En dat stuk laten we graag over aan de experts. Daarom werken wij samen met onze Cierpa Certified Consultants: ervaren verbeterconsultants die het beste uit jouw organisatie halen. En uit onze software!

Shutterstock 1941774652 Klein
Cierpa Certified Consultants

De voordelen van werken met verbeterconsultants

Zorgeloze implementatie van Cierpa Software op de werkvloer

Deskundige training aan medewerkers

Advies over een optimale toepassing en dus resultaat van de software

Begeleiding in het verbetertraject

Creëren van een verbetercultuur in de hele organisatie

Onze klanten aan het woord

testimonial quote

Ook de consultant gaat voor succes

"We zijn begonnen met Cierpa OEE en Cierpa Quality om verbeterstappen te blijven zetten. Willem Siebers heeft ons ondersteund bij de implementatie van de hardware en het inrichten van het systeem. No nonsense, adequaat, helpt je uit de brand: gewoon een fijn iemand om mee samen te werken. En er net zo op gebrand dat dit een succes wordt als wijzelf."

Martin Schipper, Locatiemanager
Morssinkhof Groep
Interviewmartinschipper S
testimonial quote

De consultant brengt kennis maar haalt die ook naar boven in de organisatie

"Met Cierpa OEE verbeteren we niet alleen onze lijn maar ook ons proces. Daarbij is het belangrijk om kennis te blijven uitwisselen. Onlangs heeft consultant Willem Siebers een opfriscursus gegeven aan 68 operators. Daar willen we niet alleen kennis brengen, maar zeker ook halen. Daar zijn hele waardevolle inzichten uit gekomen.”

Etu van Wijk, assistent WCM coördinator
Van Geloven
Van Geloven
testimonial quote

Train de trainer als oplossing voor meerdere locaties

"Wij werken inmiddels op meerdere locaties met Cierpa OEE. Voor de uitrol van de software hebben wij gekozen voor een train-de-trainer-aanpak. Nadat de eerste locatie gestart was, heeft Cierpa's consultant mij opgeleid tot trainer. Ik ken de software, heb het overkoepelende beeld, kan het management voorzien van alle benodigde informatie."

Floris Wiskie, WCM Facilitator
Daelmans
Daelmans

Met Cierpa Certified Consultants lukt jouw verbetertraject wel

Onze consultants hebben ruime ervaring in het enthousiasmeren van de hele organisatie. Zo bouw je een solide verbetercultuur.

Een frisse externe blik van een consultant maakt andere dingen zichtbaar en laat blinde vlekken verdwijnen. Gecombineerd met onze software stuur je op bewezen data in plaats van aannames.

Kom in contact met onze verbeterconsultants

Wil je in contact komen met een verbeterconsultant?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

We brengen je graag in contact met een Cierpa Certified Consultant die de kracht in je organisatie naar boven kan halen.

Bel met ons

Wil je graag een medewerker spreken?

010 261 4171
Mail ons

Je ontvangt snel antwoord.

info@cierpa.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij snel contact met jou op.