Klantverhaal Flamco: Productie van expansievaten bij Flamco: Tot 50% reductie onderhoud

Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten.

Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidde. Cierpa bood de mogelijkheid om Realtime de OEE berekeningen uit te voeren. De Cierpa OEE tapt in op onze bestaande sensoren, PLC’s, datastromen en IT infrastructuur. Het mooiste resultaat is dat we het wekelijkse onderhoud met 50% hebben kunnen reduceren.

Resultaat
• Wekelijks onderhoud is met 40-50% gereduceerd;
• Omsteltijden zijn met behulp van SMED gereduceerd, met de Cierpa OEE is
te volgen of deze effecten definitief zijn;
• Volgen van stilstanden na het doorvoeren van wijzigingen.

Cierpa OEE in 3 minuten

Cierpa OEE kan bedrijven perfect ondersteunen bij het verbeterproces. Lees meer over de mogelijkheden van Cierpa OEE of bekijk onze video!

Thumbnail
Cierpa OEE in 3 minuten

NAAR CIERPA OEE

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Klantverhaal Flamco: Productie van expansievaten bij Flamco: Tot 50% reductie onderhoud