Cierpa webinars

Dirk Jan van Lente geeft handige Cierpa webinars! Voor nieuwe geïnteresseerden dé kans voor een persoonlijke virtuele tour door onze slimme verbetersoftware. Voor huidige gebruikers een mooi moment om de nieuwste mogelijkheden binnen Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Assessment, Cierpa Quality en Cierpa Competence te ontdekken. Net waar u behoefte aan heeft.

Via Microsoft Teams plannen we een interactieve vergadering met een kleine groep, zodat er ruimte is voor ieders vragen. Mail naar dirkjan@cierpa.com en geef je voorkeur voor datum en onderwerp aan!

 

Voor wie:

Cierpa Software-gebruikers en geïnteresseerden met enige relevante voorkennis 

Duur:

45 tot 60 minuten 

Kosten:

gratis 

Toegang via:

Microsoft Teams

Data

In overleg

deel via

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Waar gewenst met ondersteuning van een van onze verbeterconsultants.

Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van onze software suite. Met Cierpa OEE, Cierpa Kaizen, Cierpa Quality, Cierpa Competence en Cierpa Assessment maakt Cierpa Software sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe features, succesverhalen, tips & tricks
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (verschijnt ±6 keer per jaar)

Cierpa webinars